sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008 09:25

Naurispajassa ongelmia

Jos universumi olisi suonut, oltaisi perjantai-iltana nauhoitettu uusi Naurispajan jakso. Vaan ei olleet tähdet suopeita meille, ei. Erinäisten onnettomuuksien (joista enemmän sitten audiona) jälkeen ilmeni, ettei Windows enää löytänyt äänikorttia koneesta. Jep jep. Asiaa tutkitaan. Toivomme, että ensi viikolla ongelma korjaantuu. Pysykää Liljoina ja kuulolla!

Tunnisteet:

5 Kommentit:

Anonymous tjh sanoi...

Toivottavasti pääsette taas pian takaisin langoille. :-)

02 toukokuuta, 2008 07:48  
Blogger ½Totuus sanoi...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

02 toukokuuta, 2008 18:01  
Blogger ½Totuus sanoi...

Koetin muokata kommenttiani, mut näköjään ei voi kuin poistaa. (Linkki ei toiminut)

----------------------------------
Tervehdys sinne Naurispajaan.

Olen jäänyt koukkuun älylliseen hihittelyynne. Toivottavasti saatte tietotekniset ongelmanne pian selvitettyä. Putkisto kumisee tyhjyyttään.

Viime numerossa mainitsitte aurinkopaneelisovelluksia ja kuultuani jotain vanhaa lähetystä, jossa oli puhetta hiilidioksidin talteenotosta aloin penkoa asiaa ja törmäsin vuodentakaiseen uutiseen. Uutisessa kerrotaan prototyypistä, joka pilkkoo hiilidioksidin hiilimonoksidiksi ja hapeksi auringonvalolla.

http://www.physorg.com/news96107693.html

02 toukokuuta, 2008 23:10  
Anonymous tjh sanoi...

Ei taida maanittelut enää tehota, joten jälleen kerran pakko alkaa uhkailla. Jos ei tuoretta Naurispajaa kohta tule tuutista ulos, vaihdan kaikki kodinkoneeni D- tai E-energialuokan laitteisiin ja ajelen savuttavalla 80-luvun Datsun Cherryllä kaikki vapaa-ajat korttelirallia tyhjä suksiboksi katolla! Kaivan lämpöpumpun maasta, vaihdan suorasähkölämmitykseen ja siirrän sopimukseni todistettavasti energiansa puhtaasti likaisella hiilivoimalla tuottavaan sähköyhtiöön. Teitä on varoitettu.

03 toukokuuta, 2008 19:18  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Hei. Olen uusi kuuntelija. En osaa selittää enkä tiedä syytä mutta olen myös jäänyt koukkuun tähän teidän höpöttelyyn. Olen kuunnellut töissä 4-6 h/päivä teidän juttuja. Nyt on tullut kuunneltua kaikki vanhat jaksot ja kun ei uutta jaksoa ole kuulunut vähään aikaa, niin vieroitusoireet alkavat. En tiedä kestänkö.

t. Vanha Jokela

04 toukokuuta, 2008 22:20  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle