torstaina, syyskuuta 20, 2007 08:20

Naurispajassa yllärivieras!

Naurispaja sai vieraakseen mukavan nuoren miehen pääkaupunkiseudulta - EkaBinin!

Naurispaja podcast #83 19.09.2007 (27:00 24,7MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

Asiat:
Tutustumme EkaBiniin ja hänen podcast- ja bloggaustaustaansa, mitä nyt väliin Itsekeskeiset Liljat kaartavat jutun omaan napaansa.
Selvitämme, miten EkaBinin blogi on tullut suosituksi, ja opimme, että Bini on aloittanut uuden blogin nimeltä KännykkäLiittymä. Bini kertoo meille myös ekologisista tavoistaan, ja vinkkailee kotimaisista digg-palveluista. Puheen seassa myös vilahtelevat mm. Naurispajan tissijakso, polkypyöräily, Jaiku, vauvauinti ja tuleva podcast-tapaaminen.

Linkit:
EkaBini -blogi ja podcast
KännykkäLiittymä-blogi
Bongaa
Naurispaja Jaikussa: @Naurispaja ja #Naurispaja -kanava
EkaBini Jaikussa: @mobilisti

Kiitos vielä EkaBinille/mobilistille, oli mukava tavata ja mahtavaa, että jaksoit tulla tänne asti meitä tapaamaan! :)
Kommentteja toivomme edelleen, väylät ovat tutut: tämän blogin kommenttilaatikko, s-posti naurispaja (at) gmail piste com tai MyChingo. Hiphei!

p.s. Tissit tissit tissit
p.p.s. Podcastaaja, jos et ole saanut kutsua syksyn tapaamiseen, ota yhteyttä!

Tunnisteet:

8 Kommentit:

Blogger isb sanoi...

en löytänyt Naurispajan del.icio.usia

20 syyskuuta, 2007 14:15  
Blogger Naurispaja sanoi...

Ah, no sehän johtui siitä, ettei me oltukaan luotu sitä del.icio.us -tiliä. :) Mutta nyt on, käyttäjänimi Naurispaja. Ja verkoston luontikin aloitettu.

20 syyskuuta, 2007 14:44  
Anonymous TJH sanoi...

No hyvä on. Originaali anonyymi #1 ilmoittautuu. Ei tarvitse enää murjottaa siellä mikrofonien äärellä.

Hyvä jakso, hiveli korvia ja hyvin sinne stereokenttään mahtui tuttu vieraskin.

20 syyskuuta, 2007 14:50  
Anonymous Tuija sanoi...

Kiitos, että esittelitte ekabinin, hänen podcvastaajaprofiilinsa olikin jäänyt jotenkin sumeaksi, mutta nyt kirkastui :)

Ottakaa ihmeessä useammin vieraita mukaan, se säväyttää kummasti naukkareiden perussaundia. teette kaksin kivalla formaatilla perusjaksoja, mutta lisähöysteenä toimii just hyvin tuommoinen äänimaiseman vaihto ja rupatus.

älkääkä ollenkaan nolostelko puheenaiheiden ohjaamista liljailuun, sehän on teidän näkökulma tähän maailmaan ja on ihan hyvä idea kuulustella vieraiden ekomielisyys osana haastattelua.

lisää tällaista! :)

21 syyskuuta, 2007 00:34  
Anonymous Hessu sanoi...

Hyvä jakso. Kerrassaan oikeinkin hyvä. Olen samoilla linjoilla Tuijan kanssa, liljailuhan on SE juttu. Keep it real an liljing, sanois mä. Äänimaiseman vaihto oli oikein rohkeaa. Sitä kuunteli ilokseen. Tekniikasta: te ilemeisesti monitoroitte suoraan mikseristä, siitä kuuluu kaikki paljon voimakkaampana, kuin lopullisessa tuotteessa. Siksi on hauskaa kun voivottelette jotain kuuluvaa kolinaa (esim. tässä kopiointi) jota tuskin kuulee ohjelmassa. Eli no worries siitä. Eikä kolina haittaa. Se ei lennätä nappeja korvista kellään, justaan ton vaimentumisen takia. Miks se vaimenee...siihen on varmaan monia syitä. Ei mennä nyt niihin. Olis kiva kuulla, millä setupilla nauhoititte ja mitä kahvilan ihmiset sanoivat. Pällistelivätkö ihmeissään? Sit mä haluaisin joskus nähdä sen Virban Audi-BMW:n. Niitä taidetaan myydä vain Tampereella?

EkaBini määrää! Tampereelle kemuihin, mars.s.s.

23 syyskuuta, 2007 09:07  
Blogger henrik sanoi...

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kysyitte Ylen alkuperäisistä podcasteista.

Niitähän on juurikin mainitsemanne Pop-Talk ja Kansalaismediakatsaus äänipuolella. Nämä on molemmat ohjelmia jotka ensisijaisesti tehdään podcastiksi, Peililtä kuultavat versiot ovat poikkeavia versioita jotka enemmänkin ovat mainoksina varsinaiselle podcast-versioille.

Videopuolella on lisää ohjelmia jotka on tehty nimenomaan podcastiksi. Musiikki-TV-podcast käyttää pääasiassa tietysti TV:n materiaalia, mutta esimerkiksi Live Earth-podcast oli täysin yksinomaan podcastiksi tehty tuotanto, samoin kuin Summerin videopodcast.

Lisää ohjelmia on tulossa lähitulevaisuudessa, mutta en sano mitään täsmällisempää koska en uskalla luvata mitään. Samoin podcasteja suunnitellaan markkinoitavan voimallisemmin, mutta saa nähdä toteutuuko. Toivottavasti kuitenkin.

27 syyskuuta, 2007 09:14  
Blogger isb sanoi...

"hänen podcvastaajaprofiilinsa olikin jäänyt jotenkin sumeaksi"

Häh hää Tuija! Ekal Binil ei oo mitää teoreetikko profiilii, ei ihme et oon hämärä, mä oon pimee, sun kannattas tsekkaa... ja juoda Eka Bini...

29 syyskuuta, 2007 06:01  
Anonymous mace sanoi...

Kiva että oli isb:in haastattelu. Etenkin ne alkupään podcastit oli hyviä, diggasin siitä islam-läpästä, stevareiden mollaamisesta tietenkin sekä Juoppohullun lueskelusta.

Oulu on pyöräcity jos mikä, keskustan "Rotuaari" on kokonaan kevyen liikenteen aluetta ja tykkäävät ajelusta sielläpäin muutenkin. Keskustaan ei johda moottoriteitä kuten Hesassa (Länsiväylä, Mechelininkatu, Mannerheimintie, Sturenkatu, Hämeentie, Sörnäisten rantatie jne.) Oulussa on lisäksi aika suuria etäisyyksiä, jotka taittuvat fillarilla näppärästi sillä osa asutusesta tuntuu olevan keskustaa ympäröivän automarkettivyöhykkeen takana.

Toivoisin ettei anonyymejä syrjittäisi. Anonyymiys on todella kiehtovaa, sillä silloin jokainen kirjoitus on oma itsenäinen kokonaisuutensa. Tiedän että tätä ei ole kovin helppo sulattaa sillä monet meistä ovat tottuneet lukemaan ja kirjoittamaan tekstiä, joka on (tyypillisesti kirjoittajan tunnisteen kautta) sidoksissa jonkinlaiseen kirjoittajaan.

Olen itsekin kirjoitellut Naurispajan kommentteihin anonyymisti lukuisia kertoja, aluksi yksinomaan anonyymina.

17 lokakuuta, 2007 18:25  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle