keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007 15:32

2-vuotissynttärit la 8.9.2007!!

Kuten viime jaksoissakin on mainittu, ensi lauantaina 8.9.2007 Naurispaja saavuttaa kahden vuoden iän. Hii!! Aiomme juhlistaa tätä uhmaikäistä ilmiötä erikois-juhla-jaksolla, jossa on tarkoitus katsoa hetki taaksepäin tarkemmalla tasolla yhdessä kuuntelijoiden kanssa. (Ja siemailla tietenkin sitä konjamiinia ja puhua läpiä päihimme.) Tarvitsemme tähän kaikkeen myös Sinua!

Lähetä meille sopivaksi katsomaasi kanavaa pitkin oma näkemyksesi Naurispajan parhaista paloista ja puolista, "Naurispaja moment" -pätkiä tai ihan vaan tervehdyksiä. Erityisen iloisiksi tulemme MyChingoon nauhoitetuista ääninäytteistä, mutta tekstimuotoinen heippa kommenttilaatikossakin otetaan toki innostuksella vastaan.

Ennen lauantai-iltapäivää (klo 14:ää) toimitetut jutut ehtivät mukaan nauhoituksiin.
Yritämme myös olla paikalla Skypessä (skype-nimi: naurispaja), jotta voit ottaa yhteyttä meihin chatin kautta.
Aikataulua kannattaa seurata Jaikusta: http://naurispaja.jaiku.com.

Niin että nähdään sit lauantaina! :)

4 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Paljon onnea vaan,
paljon onnea vaan,
paljon onnea Naurispaja,
paljon onnea vaan!

Pahoitteluni että se meni vähän nuotin ohi, olen huono laulaja. Onnea kuitenkin koko Naurispajan tuotantoyksikölle ja tietenkin liljoille ympäri Telluksen.

Parhaiten lienee jäänyt mieleen hauskat jutut. Muistuu mieleen joku epätoivoinen tampesterilainen naisten iskijä, taisi heittää jonkun roskan maahan. Ja olikos se Virba joka ei kehdannut taluttaa polkupyörää kun samassa taloyhtiössä tai lähistöllä asui ammattiurheilutason pyöräilijä, joka sattui olemaan pihassa. Jotenkin muistuu myös hämärästi mieleen Juhannustai'at. Uudemmissa jaksoissa karkuun juokseva työpöytä oli lennokas idea.

Ja jos en liljana, niin ainakin itsekkäänä narsissina olen nauttinut ajoittain kun olen kuullut anonyymin kommentointia kommentoitavan. Sellaisella herkkyydellä ja paneutumisella on yksinkertaisistakin kommenteista saatu naisen logiikalla monimutkaisia. Ja sanottakoon nyt selvyyden välttämiseksi: "Naisen logiikka kunniaan!" On se vain niin etten usko että suomalainen äijä pystyisi tekemään samasta aihealueesta niin hyvää ohjelmaa kuin mitä Naurispajan tytöt vääntää viikosta toiseen.

KIITOS! :D

05 syyskuuta, 2007 22:29  
Anonymous Hessu sanoi...

Onneaaa synttärisankareillen! Hieno saavutus ja mahti suoritus. Tästä on hyvä jatkaa.

Tässä vuosien varrella mieleeni ovat tarttuneet monetkin hauskoista tarinoistanne ja eri tilanteista. Vähän kuten tuossa jo anonyymi kertoikin. Teillä on tarinan kerronta hallussa. Monet kerrat olen naureskellut itsekseni teitä kuunnellessani, milloin juurikin tuolle pyöräepisodille ja milloin millekkin henkilölle tai tapaukselle joihin olette törmänneet bussimatkoillanne studiolle ja takaisin.

Hauskat ja erikoiset tilanteet, elämän meininki ja yksityiskohdat. Siinähän se Naukkisten suola. Aivan pistämätöntä taitoa.

Pitää myös samaan hengenvetoon todeta, että hauskojen hetkien tarjoamisen lisäksi olette saaneet minusta esiin näiden vuosien aikana myös sen pienen vihreän miehen. Eli tarinoidenne innoittamana olen ryhtynyt ajattelemaan paljon ekologisemmin. Tähän eivät ole pystyneet aiemmin Ekomiehet tai suuren produktion (sinänsä ihan hyvät) Eko-ohjelmat televisiossa. Naukkiksen paasaamaton ("ei tarvi tehä sitä U-käännöstä"), mutta innostunut ja maanläheinen ote eko-asioihin on saanut tälläisen kapitalisti-kaasuttelija-gadget intoilijankin aina silloin tällöin sammuttamaan sähköt turhista laitteista, lajittelemaan roskia ynnä muuta kummaa viherpiiperrystä.

Eli paitsi, että Pajassa on hyvä meininki, olette myös siis uuden uljaan maailman eko-airueita. Kiitos siitä teille! Olkoon pajan matka loistokas nyt ja iankaikkisesti...aivan pistämätöntä ..totaniinii! :-D Kippis ja kulaus...missäs sitä on tuota samppista lisää?

07 syyskuuta, 2007 13:02  
Anonymous Jarmo sanoi...

Onneksi olkoon!

Tässä pienimuotoinen tervehdykseni Naurispaja moments

Terveisin liljasoturi savosta :-)

08 syyskuuta, 2007 09:09  
Anonymous mace sanoi...

Terveisia ja onnea myos taalta Tokion suunnalta! :) Kirjoittelen taas melkolailla myohassa, koska en ole kerinnyt NP:ta kuuntelemaan ensinkaan siihen tahtiin mita te jaksoja suollatte. :)

Kun opintoni toissavuonna alkoivat tapasin aina kavelemaan kouluun n. 6km ja kuuntelin Naurispajaa matkalla. Ne olivat hienoja aamuja, joskus oli -20 pakkasta ja lumi narskui tossujen alla. Heraileva Helsinki oli silloin todella kaunis.

Onnea Naurispajalle, ootte ihq!

02 lokakuuta, 2007 07:25  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle