torstaina, kesäkuuta 14, 2007 11:15

Haparointia urheilun ja raja-arvojen keskellä

Epästabiilit Liljat hoipertelevat aiheesta toiseen, ja tekevät välillä noloja tunnustuksia.

Naurispaja podcast #71 13.06.2007 (54:04 49,5MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

- Ihanaa palautetta hehkutetaan
- Naurispajan analoginen ja digitalinen puoli
- Tunnari pelastettu sittenkin?
- Miksi Hirppiksen cd-poltinta ei löydy enää? Auttakaa.
- Kalatalous-Jussin palaute tuli hankalaan saumaan
- Mikä on mieluisin keino lähettää palautetta meille?
- Epästabiilius on Naurispajan normaali tila
- "Mahtava idea" tuli yöllä
- Pekingin Olympialaissa terveysriskejä urheilijoille?
- Turhamainen ihminen esittää polkupyöräilijää
- Kiinassa jo energiapoliiseja
- Eko-Pirkko nuhtelisi leppäkerttuhatussaan
- Englannissa kertakäyttövaippojen hintaan haittalisäys
- Julkinen liikenne kasvattanut suosiotaan
- Vihreää viikkoa vietetään nyt, Tampereella tapahtumia
- Pidä Tampere siistinä!
- Suunnitelmissa retki kaatopaikalle
- Uusi luomutunnus tulossa, raja-arvot arveluttaa
- GM-tuotteet ja ruuan riittävyys -dilemma
- CERN:n magneetti ja muut hurjalta kuulostavat kokeet
- TV:ssä taas kuultu "asiantuntijaa"
- Uhkakuvat tyhjentävät aivot
- Viritetty mopo vai jousisektio?
- Arvomme elämän viisauden

Taustoja:
Skype In
HS: Luomuruokiin tulee EU-tunnus

Jatketaan taas juttelua, tehän tiedätte miten: MyChingo, s-posti naurispaja miuku gmail piste com tai tämän blogipostauksen kommenttilaatikko.
Heip-pa!

4 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Piti jo ihan tuon mahtavan idean takia kuunnella ohjelma! Eikä turhaan. ;D Tuollaiset ideat pitää toteuttaa heti. Toisinaan kuunnellessani Naurispajaa minun on nipistettävä itseäni kun en tiedä olenko hereillä vai unessa - sen verran villiä toisinaan on tuo mopon meno, notta on viulu karata lapasesta.

Jäi tohinoissa kuulematta osa ohjelmasta, joten otan pikauusinnan ja muutenkin olen Naurisvajauksesta johtuen monasti kuunnellut ohjelman kahteen kertaan.

Nimimerkki: Oonx mä koukus' juureksii?

15 kesäkuuta, 2007 11:17  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Vastaukseni markkinatutkimukseen. Käyttäisin vain ja ainoastaan vaihtoehtoja A ja B, ensisijaisesti B. Eli sähköposti ja blogikommentointi ovat minulle sopivat tavat yhteydenottokanaviksi, mutta en käyttäisi äänikommentointia missään muodossa.

Mitä noita muiden kotimaisten podcastien äänikommentointia olen seurannut, homma on harvinaista ja enimmäkseen äänikommentteja toisilleen jättää podcastauksen sisäpiiri.

15 kesäkuuta, 2007 12:12  
Anonymous hape sanoi...

Moikka mirkut! Loistavaa meininkiä taas.

"Miksi Hirppiksen cd-poltinta ei löydy enää? Auttakaa." -> Mitään ylimääräisiä ajureita ei ole mun mielestä tarttenut sitten 90-luvun puolenvälin mihinkään cd-asemaan. Elikkäs jos se asema ei ole mitään sota-aikaisia, niin pitäisi löytyä XP:ssä ihan hyvin. Toki jumpperoinnit (master/slave) kannattaa tarkistaa. Joku lähempää auttanee tarvittaessa, mutta ellei niin hape jeesaa vaikka puhelimen välityksellä :)

20 kesäkuuta, 2007 20:07  
Anonymous mace sanoi...

Tämän ja #70 kuuntelin Helsingin edustalla soudellessani hienossa auringonlaskussa keskikesäisessä poutasäässä; täydellinen mielentila Naurispajan kuunteluun :)

Itekin koen lähinnä tämän tänne blogiin kommentoimisen mukavaksi enkä ole äänipalautetta koskaan jättänyt. Olen tässä hiljalleen virittelemässä paria ekaa omaa äänilähetystä, vaikkeivat ole mitään podcasteja varsinaisesti. Nauhoitettu ja toistettu oma ääni kuulostaa aina niin urpolta. Käsittääkseni tämä on hyvin yleinen kokemus.

Kannatan anonyymia kommentointia, vaikka nyt olenkin itse esiintynyt omalla nimelläni. Anonyymisti kirjoittaminen on erilaista; vain asiat esiintyvät, eivät henkilöt. Kiehtovaa!

Toisinaan lähettelen sähköpostiakin, mutta yleensä kommentoin tänne kaikkien luettavaksi. Sähköpostia käytän lähinnä silloin kun käsillä oleva asia ei ole suoranaisesti ollut esillä parissa uusimmassa NP:n jaksossa.

Olympia-aate tuntuu todellakin olevan kaukana nykyisestä huippu-urheilusta. En tiedä onko sitä oikeastaan koskaan ollutkaan, vai onko se ollut pelkkää PR:ää aiemminkin. Sitähän on vaikea sanoa kun ei se kirjoittelu ja esiintyminen aiemminkaan ole ollut sen totuudenmukaisempaa kuin nykyään. Tietty instituutiot ovat olympialaisten ympärillä vaihtuneet; ennen kisapaikat rakennettiin isäntäkaupunkien ja maiden laskuun, nykyään firmojen. Ei kyllä telkusta urheilua katsoessa välity se tunne, että tässä juostaan, ajetaan tai hypätään vapauden ja rauhan puolesta vaan lähinnä edustettavan maan ja joissain urheilulajeissa tallien kunnian puolesta. Jotkut ystävyysottelut on sitten erikseen mutta sekin ilmiö tuntuu olevan olemassa vain huippu-urheilun helmoissa.

Onhan jokainen, ainakin demokraattisia ihanteita toteuttavissa maissa urheilija (vähintään näennäisesti) vapaa kieltäytymään osallistumasta Kiinaan, ja kyllähän isoihin urheilutapahtumiin on vaikka kuinka monesti liittynyt korkean tason politiikkaa. Mistähän löytyisi joku saitti jossa olisi kerätty noita. Ja onhan joukkueet boikotoineetkin kisoja. Mitenkähän on Kiinan kisojen kanssa, toivottavasti kieltäytyjät ym. mielenilmaisut ylittävät uutiskynnykset.

Saa nähdä tuleeko EU:n "suvaitsevampi" luomu-standardi yleistymään. Jos merkin saaminen on helppoa, niin se varmaan yleistyy. Tuotteissahan on vaikka mitä merkkejä jotka nyt ovat vähintäänkin arveluttavia: avainlippu, joutsenmerkki ym. No kertovat tuollaiset merkit sentään jostain yrityksestä viherpesuun jos eivät muusta ;) GM ja luomu ovat kyllä aivan käsittämätön yhdistelmä, nehän on nemesikset enkä ymmärrä miten ne voisivat mitenkään tulla toimeen keskenään. Noh, on täällä maailmassa kaikenlaista muutakin aika uskomatonta aina meneillään.

Kiitti Naurispajasta!

24 kesäkuuta, 2007 01:29  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle