keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007 23:40

Raakamatsku oli hienoa, uskokaa pois.

Naurispaja podcast #66 11.4.2007 (17:10 15,7MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

- mobiilitunnari (volumevaroitus)
- Hirppis kohtasi uimahallityrannit
- palauteet digibokseista ja...
- leikki loppuu lyhyeen

Voi elämä. Jatkakaa te juttua kommentoimalla tätä postausta, lähettämällä s-postia naurispaja[a]gmail.com tai antamalla ääntä MyChingoon.

Naurispaja pitää nyt varmaan muutaman viikon tauon remppa- ja muuttokiireiden vuoksi, palaamme siis asiaan viimeistään toukokuussa.

6 Kommentit:

Anonymous Hessu sanoi...

Voi däääääm!!! Olipas harmillinen tekninen kömpsähdys, kun mankasta nauha lopui. No niitähän sattuu, tekevälle nimittäin. Kokemusta on täälläkin. Ällös huoliko. Tiedän, että se jos mikä sapettaa, kun taide valuu bittien avaruuskävelylle. Pirskatti.

Oli muuten sivumennen sanoen taas kerran aivan erinomaista ja loistokasta matskua tosiaan. Teillä se on tuo tarinan kerronta kyllä hallussa...Hauska juttu se uimahalli hässäkä. Itsekin melkomoisena saukkona tulee polskittua tuolla vesistöissä ja kovin sapettavat moiset kiesuksen mentorit. Nytkin alkaa jo sappi kiehua.

Toinen riepova asia uimahalleissa on rinnakkain uivat ihmiset (yleensä naiset..anteeks vaan). Jyväskylässä kun ei kuntouimareille ole kuin se yleinen 2 rataa, niin siinä on mukava mutkitella "lihameressä" kun ihmistä on kuin pipoa ja jotkut dorkat vielä uivat rinnakkain ja seassa kimpoilee jotain hemmetin vesijuoksijoita...prkk..tässähän oikeen innostuu. Jos uidaan, niin uidaan jonossa ja täysiä. Ei toisten päälle ja keskustellaan sitten saunassa. Hmph!

Ja digiboxeista. Kyllähän se on nyt niin, että tervetuloa kuulemaan HeKan seuraavaa etukäteislegendaarista liveä ja suurta digiboxi iltaa...tai sitten muuten vaan kahville. Totuus aiheesta (ja Kekkonen) asuu siellä.

Niin joo ja outoja hiippareita ne mäkkityypit. Aina vaahtoomassa siitä omenakoneestaan. Tsiisös! Hankkis vaikka elämän tai jotain.

12 huhtikuuta, 2007 21:29  
Anonymous Hezzu sanoi...

Ainiin joo ja ONNEAAA!! Virballe ja siipalle uuden kämpän johdosta. Siellä sitä nyt sevetään Tikkurilan Värilastuja ja kaiken maailman kuvastoja. Onse mukavaa :-)

Heh. Kuvastosta puheenollen..ihmettelin itsekin ihan sitä samaa kupolitelttaa, jossa on jätti trampoliini alla. Boing..outs..boing..outs.. Outoa. Varmaan joku ruotsalaisten keksintö...Balle...Kalle...Balle...Kalle..heh.

12 huhtikuuta, 2007 21:33  
Blogger virba sanoi...

No kiitoskiitos. Me käsiteltiin myös HeKan viimeisintä jaksoa, ja kiiteltiin Naurispajan piilomainnonasta, kiitos vaan myös Happosateelle. Ja Marikoosta puhuttiin, ja siitä, onko oikein yhdistellä muiden feedejä (Henkka kirjoitti meille siitä), ja siitä, miten ekoremontoijan oppaasta tuli huono omatunto, ja matkasuunnitelmista ja päätöksenteon vaikeudesta ja vaikka mistä... huokaus. Mut sinne män. Ei voi Audacityyn luottaa... No mutta sitten kun rempat, muutot, kaverin häät ja muut systeemit on ohi, otetaan vahinko takasin. Onneks sentään Hirppiksen uimahallistoori säilyi, musta se oli huippu!

12 huhtikuuta, 2007 23:06  
Anonymous scratsin sanoi...

Harmi että lopui kesken. Juuri jäi jännään kohtaan. ;D

13 huhtikuuta, 2007 00:54  
Anonymous Jaska sanoi...

Hyvä podcast teillä tytöt!

Tuosta digiboksiasiasta sen verran, että eläs Virba "nuolaise ennen kuin tipahtaa". Nimittäin tuo digiajan lykkääminen koskee vain kaapeliverkkoa siinä tapauksessa jos elokuussa vain alle 85%:lla kaapelitalouksista on digiboksi, analogisia lähetyksiä voidaan jatkaa helmikuuhun 2008 saakka. Antenniverkossa analogiaika loppuu elokuussa - ja hyvä niin. Kaapelissa kaistaa vielä vähäisten HD-kanavien vuoksi riittää, joten minun puolesta go ahead niitten analähetysten kanssa.

Ja siinä olette ihan oikeassa, että digikuva pakataan pilalle lähetyspäässä. Ja sitten on vielä elokuvia, joista esimerkkeinä Maikkarin Bondit: MTV3 on hankkinut nauhat joskus 20-vuotta sitten, josta syystä niistä on puolet kuvasta leikattu pois laajakuvan sovittamiseksi "tavalliseen" tv-ruutuun ja nauhojen kuvanlaatu on alle vhs-tason. Muistutankin kaikkia, että tv-kanavilla on olemassa palautesähköpostilootat, joihin kannattaa lähettää asiasta vihaista postia! ;)

24 huhtikuuta, 2007 15:24  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Tykeksin kuunnella teidän juttuja. Harmi toi tekninen häiriö kansainvälisissä kuvayhteyksissä, mielelläni olisi kuunnellut loputkin. Joka tapauksessa mainiota kevään alkua nauriksille ja muille pajan kuuntelijoille.

01 toukokuuta, 2007 17:25  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle