torstaina, kesäkuuta 07, 2007 12:25

Mirkkuja, analyysejä ja luovia pulpahduksia

Tarjolla tänään NP:n seitsemäskymmenes jakso. Hersyvää kommellusta ja luovaa, puuskittaista tuulta. Kuuntelemisiin!

Naurispaja podcast #70 06.06.2007 (53:04 48,5MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

- Auringonpistoksen synnyttämät päässä pyörivät laulut ja tv-ohjelmat
- Palautevyöryn aukoilu ja joitain selityksiä analysoinnin silmäkkeessä
- Elokuvatietokanta-, ja Hki:n julkiset veistokset -sivustot
- Kaupunkiklovnit (Luova Tampere)
- Huopatassut
- Encyclopedia of Life- tietokanta rakenteilla
- Ydivoima-aalto pyyhkäisi yli Suomen (Fennovoima)
- Viikon idea: Lähi/luomuruokajakeluauto
- Gastronautin ylihinnoittelu kismittää
- Posti-episodi
- Matemaatikot pähkäilee
- Anssi Tikanmäki
- Virban loppulausunta: Balladi elokuvasta Klaani

Linkit lähteille:
Tuijatäällähei edellisestä jaksosta
Elonet - elokuvatietokanta
Hki:n julkiset veistokset -sivusto
Kaupunkilovnit
Luova Tampere
Kaupunkiklovnikuva
Encyclopedia of Life- rakenteilla oleva sivusto
Fennovoima haluaa rakentaa uuden ydivoimalan via Yle
Anssi Tikanmäki sivuillaan ja Wikipediassa

Otamme kiitollisuudella kommentteja, palautetta ja vinkkejä vastaan! Postit sauhuamaan. Lähestymisvälineet löydät sivun ylälaidasta: naurispaja at gmail piste com, tai sivun oikeasta laidasta: äänipalautetoiminto MyChingo. Vanha kunnon kommentointi onnistuu heti tämän loppujaarituksen jälkeen löytyvästä Kommenttia linkistä. Uimisiin!

5 Kommentit:

Anonymous Janne Laakso sanoi...

Kiitokset teille, taisin juuri menettää yöuneni tuon kaupunkiklovnin kuvan takia. Mikäli tuollainen klovneria teitäkin hirvittää (mikä sinänsä on ymmärrettävää), niin suosittelen teille esimerkiksi Circus Ruskan Jakob-esitystä. Mikäli se esitetään uudelleen vielä syksymmällä.

Lähiruoka-auto on mahtava idea, sellaisesta tulisi taatusti rehut ostettua jos sellainen tänne Iidesrantaan eksyisi.

Kukkia, mehiläisiä ja muita elämän iloja.

-Janne

07 kesäkuuta, 2007 23:29  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitos taas kerran, tytöt. Ihania teidän lähetykset. :D Vilpittömästi. Työ ootte maailmanparantajia joilla on just' sopivasti toinen jalka maassa ja toinen pilvenhattaralla.

Pikkasen parempi kunta tai valtio palkkaisi teidät neuvonantajiksi tai ainakin jonkin sortin klovneiksi löytämään ne hopeareunukset myrskypilvistä.

Jatkakaahan samaan malliin ja nauttikaa tekin tästä hienosta suomalaisesta kesästä. Samat toivotukset myös muille nauriksille.

T: Se sama anonyymi, joka ei uskalla esiintyä edes nimimerkillä puraistuksi tulemisen pelossa

09 kesäkuuta, 2007 13:35  
Anonymous Happosade sanoi...

Hienoa settiä :)

Seitsemän ja puoli kuukautta menee 100 jaksoon. Vaikea jakolasku! 30 jaettuna 4 ;)

Mutta kyllähän se postikin osaa.. 4 €uroa muutamasta metristä. Eikös niissä laatikoissa ole jotkin reijät, mistä sinne saa sen postin laitettua. Jos näin olisi omatoimisuutta tukenut?

Voin poimia sen tunnarin jos tarvitsee. Nyt en saa yhteyttä serveriin, mutta ensi lauantai/sunnuntai voisin sen lykätä sen sinne. Kiitos moi.

10 kesäkuuta, 2007 09:59  
Anonymous mace sanoi...

Luetteko Virba ja Hirppis näitä hieman vanhempien jaksojen kommentteja vielä kun uusi jakso on ilmestynyt? Koen luonnollisimmaksi kommentoida tänne enkä uuden jakson yhteyteen. Kuuntelin jakson #70 soutaessani kavereideni yksinkertaisella soutuveneellä Helsingin Lauttasaaresta Espoon puolella pieneen saareen nimeltään Korkeasaari (ei se Korkeasaari) erittäin maalauksellisen auringonlaskun aikaan ja jakson #71 takaisinsoutumatkalla :) Noissa maisemissa olen ennenkin ollut soutelemassa ja hiihtelemässä Naurispajaa kuunnellen.

Tuota ydinvoimavillitystä ei ole voinut olla havaitsematta, joka uutisissa kerrottiin kuinka voimaloita tulee nousemaan kuin sieniä sateella pitkin Suomen niemeä. Olenkin nyt edellisen puolentoista viikon aikana seuraillut oikeita sanomalehtiä enkä nettiä, joten ehkä henkilökohtainen uutisilmastoni on melko erilainen kuin normaalisti. Onhan toi energia-asia muutenkin ilmassa, mutta nyt jotenkin on hehkutettu nimenomaan tuon ydinvoiman ympäristöystävällisyyttä. Pistää vaan miettimään, että miksi monet muut nimenomaan Euroopan maat ovat sitä vähentämässä.

Turun Gastronautti toimittaa näköjään lemmikinruokaa ja pyykitkin. Okei tosiaan aika kallista, mutta hauska palvelu kuitenkin. En ole koskaan käyttänyt.

Jotain sellaisia ruokapiirejähän on. Meillä kävi nuoruudessani helsinkiläisessä lähiössä joku ruokapiirin auto josta saattoi ostaa maataloustuotteita melko suoraan toimittajalta. Siitä on joku 15 vuotta, onhan noita nykyäänkin varmasti. Silloin oli muistaakseni niin, että auto kävi säännöllisesti (esim. 2 vk välein) jonain kautena ja piti muistaakseni ilmoittaa mitä itse haluaa tuotavan. Mitään teidän ideoimia valmispakkauksia ei kai ollut.

Virba lausuu ja laulaa todella kauniisti, sitä on aiemminkin saanut hieman kuulla ja aina on ollut erittäin pysähdyttävää. :)

24 kesäkuuta, 2007 00:33  
Anonymous mace sanoi...

Aijuu, noista klovneista mainittakoot vielä toi muistaakseni tamperelainen ryhmä Circus Mundus Absurdus. Netistä ettimällä löytyy juttua ja kuvia ihan riittävästi todisteeksi homman ilettävyydestä. Ite en ole vielä nähnyt, toivottavasti joskus sattuu(!) kohdalle X-o

24 kesäkuuta, 2007 00:46  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle