tiistaina, heinäkuuta 31, 2007 11:40

Eko-Pirkot maalailevat ääniaalloilla

Jakso toimittajien perehtymättömyydestä, roskaavista teineistä, kestävistä businessideoista ja paljon muusta. Tartu jaksoon!

Naurispaja podcast #76 30.7.2007 (52:20 47,9MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

- 3 minuuttia vanha Viikon Idea
- Tekstipalaute, virtuaalisoutelulahja ja äänipalaute
- Aspartaamimyyttien kumoamista Aamulehden mukaan
- Mittari punaiselle Roska-Risto -episodista
- Roska-Riston iskutekniikka
- EarthPC
- Lenkkarit, joiden kaikki osat voi vaihtaa!
- PikaPikan taskulampuanimaatiot
- Eräs ideoidenkehittelypalvelu internetissä
- Aikaisemmin luvattu sanelukonevitsi
- Loppuvalittelu

Naurisrannekekuva

Fenyylialaniini Wikipediassa
Earth-Pc
Fully modular recycable trainer
PIKAPIKA lightning doodle project
Halfbakery.com

"If there is to be an ecologically sound society, it will have to come the grass roots up, not from the top down."

~ Paul Hawken

Kiitos kaikille osallistumisesta. Odotamme jälleen kommentteja, palautetta ja postia kaikista käsitellysitä aiheista ja vielä käsittelemättömistä aiheista. Heitä meitä postilla, se on meidän energian lähteemme :)

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Ihanaa Liljat, ihanaa! Vaikka tekee kipeää niin ei haittaa!

Täällä nimittäin on pallea kipeänä nauramisesta - tietenkin jutuillenne, ja korkeintaan ihan vähän ohimennen ja kaikella kunnioituksella myös teille, kun niin vilpittömän vapautuneesti kerrotte ja ideoitte välillä aivan pähkähullultakin kuulostavia juttuja. Ja se on myönteistä se.

Mukavaa elokuun alkua kaikille!

31 heinäkuuta, 2007 13:57  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Katselin juuri noita modulaarisia kenkiä. Niitä voi myös kierrättää, mutta ulkonäkö on sellainen että ne on jo pari kertaa kierrätetty Ämmässuon kautta.

Kukakohan valmistaisi modulaariset kengät, jotka voisi muuttaa juoksukengistä sandaaleiksi, kävelykengiksi, talvikengiksi tai saappaiksi aina tarpeen mukaan paloja lisäämällä tai poistamalla. Päällikuoret vaihtamalla muotitietoiset voisivat ehostaa kengän ulkonäköä ja raksamies voisi naksauttaa turvakenkäosan päälle tarvittaessa kuin legopalikan. Sukeltajalle räpyläpidennykset ja naisille säädettävät irtokorot, jotka nappia painamalla saisi painumaan teleskooppimaisesti kasaan jyrkkien rappujen nousemisen ajaksi.

Talvella lämpötilasensori havaitsisi ulkoilmaan siirtymisen ja napsauttaisi nastat näkyviin, tai kiihtyvyysanturi havaitsisi alkavan liukastumisen ja lisäisi kitkaa jääpiikeillä. Sadomasokistit voisivat kasata nastat sisäpuolelle. Talvikengissä joustava kengänkanta tuottaisi joka askeleella hieman energiaa, jolla lämmitettäisiin peltier-elementin avulla varpaita tai ladattaisiin kenkäpuhelimen akkua.

08 elokuuta, 2007 12:01  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle