torstaina, elokuuta 30, 2007 10:41

Kahdeksaskymmenes jakso

Viiman koulimat liljat paneutuvat tänään muunmuassa joukkoliikuntaan, kulutuskeskuksiin, lähiruokatapahtumiin ja muihin aikamme ilmiöihin.

Naurispaja podcast #80 29.8.2007 (45:09 41,3MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

- Koleaa elimistössä ja outo jet lag
- Palautteet ja niiden seuraamukset
- Joukkoliikuntaa, liikennöimisvälineet, reitistöt uusiksi
- Liityntäparkkeeraus ja kutsuohjattu liikennöinti
- NP:n parhaita paloja ensi viikon synttäreille
- Kierrätyskeskuksesta kulutuskeskukseksi
- Ekonurkkaus: Kestävän kehityksen opetuspeli verkossa, Rodale Institute: Luomuviljely torjuu ilmastonmuutosta, Lähiruokaviesti '07
- Televisio: Muutosta ilmassa- sarja
- Lähiruokaviikot alkavat ensi viikolla
- Naurispaja Jaikuaa
- Vastine selvittää HS:ssa geenien monimutkaisuutta
- Pieni neliölahja, suukkoja ja matto sitkeille kuuntelijoille
- Ottakee osaa syntymäpäiväjuhlallisuuksiin

Näistä puhkuttiin:
YTV:n liityntäpysäköintialueet
Kutsuohjatusta liikennöinnistä Naurispajassa (Tammikuu 2007 #58)
Growwwings -peli verkossa
Luomuviljely torjuu ilmastonmuutosta (Rodale Istitute)
Lähiruokaviesti ´07

Lähiruokaviikot
Naurispaja Jaikussa


"Think of bicycles as rideable art that can just about save the world. " ~Grant Petersen

Arvoisat kuuntelijat. Ottakaa taas osaa käymiimme debatteihin tai keksikää niitä itse! Naurispaja kiittää jo etukäteen. Kuulumisiin!

4 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Mulla on niin huono muisti, etten osaa suoraan heittää top-listoja. Täytynee tässä lähiaikoina kuunnella vanhojakin jaksoja ja poimia parhaat kohdat. Mutta hauskoista jutuista muistuu jostakin syystä mieleen ainakin Sanyolla nauhoittelut. On niitä muitakin, mutta en muista. Välillä hauskuus täällä kuuntelijan puolella yltyy naurukohtaukseksi. Olette hauskoja, ette naurettavia. Teillä on aivan mahtavat jutut ja ajatuksenvirta.

30 elokuuta, 2007 22:23  
Anonymous hape sanoi...

Moi Mirkut!

PEr**le, ens lauantaina on sitten 2-vuotis synttärilähetys tosiasia!
Kunnioitettavaa toimintaa mirkut!

Feedbackia/toiveita:
- Kaikki luomujutut ovat tälläisellekin äijälle kuten minä uponneet hyvin, jatkakaa niitä!! Vaimokin ihmetteli taannoin ruokakaupassa, kun kattelin että pitää ostaa kotimaisia paprikoita ettei niissä oo myrkkyjä! Olette siis ainakin jossain määrin onnistuneet. Kerroin että Naurispajan Mirkut ovat valistaneet => Vaimoni käski lähettää semmoisia terveisiä että jatkakaa, kyllä Suomalainen Mies kuuntelee teitä :)

- Varsinaista suosikkia on vaikea valita.. jotenkin tuli mieleen joku juttu jossa kasvateltiin katolla ruohoa tms.. muistankohan oikein.. Virba/Hirppiksellä oli varmaan siinä jokin ekologinen meininki takana, mutta itse mietti ankarasti että jos siinä vaan on harjakatto, niin ruohonleikkuu on vaikeaa ;)

Siispä: Konjakit (Itse otan Single Malt Whisky osastoa) kehiin ja Kippis!

01 syyskuuta, 2007 19:34  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Kuuntelin joitakin vanhoja jaksoja, suunnilleen puolen vuoden takaa tai viime syksyltä, mutta enpä osaa poimia mitään erityismainintoja. Joten sävellän jotain yleisluontoista.

Teidän ihme kikattelut ja eräänlaiset blooperit ovat hervottomia. Samoin "paljastukset" menneisyydestä tai Juhannusäänittelyt. Myös hurjat visiot, joissa maalaillaan käsittämättömiä utopioita, ovat mahtavia, eivätkä enää teidän kertomina edes vaikuta mahdottomilta. Yhteiskuntakritiikki ja byrokratian hitauden arvostelu ovat olleet todella paikallaan.

Mutta lopulta tähän on vedettävä mukaan klishee. Se on kokonaisuus joka tekee ohjelmastanne koukuttavan. Aivan kertakaikkisen upea alkutunnari, teidän kahden välinen vuorovaikutus, ripaus metahöpinöitä ja ohjelmoidun ohjelmalistan tuoma sisällön rikkaus, kuitenkin säilyttäen käsikirjoittamattoman ohjelman luontevuuden ja jokaisesta jaksosta löytyvän täysin vapaan ajatuksenvirran ja offtopicin, kuten maisemien maalaamisen äänellä tai analogi-digi-ja-välissä-tee-osasto turinoinnin, sekä toisinaan pintaan kuulastavan ärtyneisyydenkin muodostama dynaaminen ja herkkä kokonaisuus.

Kiiteltävä on myös ohjelmanne ilmestymisen säännöllisyyttä. Odotan aina uutta jaksoa innolla. Kiits vaan.

03 syyskuuta, 2007 11:51  
Blogger Juha Keskinen sanoi...

Muutosta ilmassa tiistaisin ja sunnuntaisin
11.9. klo 18:30 (uusintana 16.9. klo 11:10)

Tuo vaan tiedoksi, että uusintana tulee sunnuntaisinkin :-P Että jos ette nähneet kokonaan, kuten en minä vähä loppusta niin voitte katsoa uudelleen. :-)

14 syyskuuta, 2007 02:54  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle