maanantaina, elokuuta 20, 2007 23:21

Hypimme seinille, koska universumi vastasi postitse

Naurispajassa ollaan niin täpinöissä hyvistä fiiliksistä, ettei järjellistä flowta tahdo syntyä. Mutta sivuamme silti hyviä, pahoja ja kannustavia aiheita.

Naurispaja podcast #79 20.8.2007 (47:34 43,5MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

Aiheitamme olivat:
- Runsaat, mutta laadukkaat palautteet
- Ylpistyminen lähellä, mutta tyhmyys palauttaa maan pinnalle
- Sekoilun selittelyä
- Nauristelua valtakunnan radiossa
- Normaalius- ja pätevyystodistelua
- YTV kannustaa rahalla julkisten käyttöön
- KarmaWear-verkkokauppa avattu
- Kiinalaistuotteissa myrkkyjä, taas
- Mutta luomu on tutkitusti terveempää ja terveellisempää!
- Kierrätyskeskukset eivät kierrätä??
- Naurispajan 2-vuotissynttärit lähestyvät, tarvitsemme teitä!!
- Sokeasti hyvää kaikille!

Totuus:
Happosade bloggaa kirjallisuudesta ja elokuvista
Kansalaismediakatsaus
YTV:N Rikastu! -kampanjasivusto
Karmashop.fi
HS.fi: Kiinalaisvaatteista löytyi suuria myrkkypitoisuuksia
YLE: Luomutomaatit selvästi tavallisia terveellisempiä
HS:fi: Kierrätyskeskuksissa tavara kiertää entistä nopeammin
Megaupload

Palautteita ja varsinkin Naurispajan Parhaat Palat -toiveita voi laittaa tulemaan s-postilla: naurispaja[a]gmail.com, tämän merkinnän kommentteihin tai peräti MyChingolla.

Tuntekaa hyvät virrat elämässänne!

5 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Nyt loppui kehut. Muuten Virba alkaa kulkemaan nenä suorakulmassa horisontin tangenttiin nähden ja Naurispajan napa yhdistyy maailmankaikkeuden origoon. Ei sellainen peli vetele, ei.

Teillä oli muutenkin tässä jaksossa kanavat aivan sekaisin. Kuullakseni asiat oikein päin, eikä kryptisenä palindromimaisena takaperin päin mongerruksena, jouduin kääntymään kuulokkeideni alla täydet satakahdeksankymmentä astetta, mikä tarkoittaa etten nähnyt kuunnellessa lainkaan tietokoneen ruutua. Pitäkää nyt hyvät tyttäret ne kanavat niin kuin pitääkin, älkääkä panoroiko jatkuvasti puolelta toiselle. Oliko teillä kolissut vihreä tee nuppiin, vai mistä tällainen älynväläys oikein johtui? Mitä me kuuntelijat joudumme vielä kestämään? Onko Virba seuraavassa lähetyksessä vasemmassa takakanavassa ja Hirppis bassokanavassa? Teistä ei muutenkaan ota selvää oletteko oikealla vai vasemmalla.

Taidan hittovie ostaa kostoksi orjakaupan banaaneja, rääkätyn häkkikanan syntymättömiä poikasia ja lapsityövoimalla kerättyjä kahvipapuja.

Parantakaa tapanne ja palatkaa paikoillenne tai nyrjäytän niskani.

21 elokuuta, 2007 12:32  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Vai että hämmensi Anonyymi teitä taas kommenteillaan kuin kissa kuumaa puuroa. Hirppiksellä oli jälleen tutka kunnossa, kun haistoi edellisen jakson kahden Anonyymin kommentin olevan saman jakomielitautisen tuotetta; vähän niin kuin nyt tässä nämä kaksi viestiä peräkkäin.

Kertokaapa minkälainen olisi ihanteellinen joukkoliikennevälinejärjestely, jos sellaisen voisi tyhjältä pöydältä ja ilman kustannuksien miettimistä rakentaa Helsingin kokoiseen kaupunkiin. Mistä se muodostuisi? Mikä olisi ohjaava voima, jolla käyttäjät saataisiin joukkovälineiden käyttäjiksi? Mikä sellainen joukkovälinemuoto, jota ei nykyisin ole lainkaan Helsingissä, olisi ehdottomasti oltava? Mikä väline pitäisi ehdottomasti saada kokonaan pois katukuvasta? Minkälainen olisi ekologisin joukkokulkuväline? Ja sokerina pohjalla: Miten turhaa liikkumista pystyttäisiin vähentämään?

22 elokuuta, 2007 14:27  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Lapsityövoimasta puheen ollen muistui mieleen keksintö joka tekee lausahduksesta "leikkiminen on lasten työtä" konkreettisen. Parit linkit:

WorldChanging
MakeZine

24 elokuuta, 2007 07:41  
Anonymous Hesuz sanoi...

Terve viherpiiperöt. Niin ja joka jakson oon kuunnellu, vaikken ookkaan kommentoinu. Oon ollu vähän niinkö tiättekö off-da-grid kesällä. Se on kaiketi ollut muotia. Ja muutenkin tuntuu, että koko netti on Jaikuistunut jaikuistumistaan. Onneksi kuitenkin on asioita, jotka pysyvät, kuten Naukkikset.

No mutta asiaan, jos sellaista oli. Hyvä jakso oli jälleen kerran, pointsit siitä. Se mashuppi idea oli hyvä. Itsekin sellaisen piilovihjeen heitin ohjelmassani ennen lomia, mutta ei siitä sen enempää. Lykkyä ns. pyttyyn..heh. Kumma sanonta tuokin, mutta niin se aika vain viilettää..Naukkis jo 2v. Se on hienoa. Hirpulan sanoin "keep up the good work" :-D

Mutta tuo Virban kierrätyskeskustarina oli muuten itsellekin tuttu. Meille kävi näet samoin joskus taannoin sohvaa vaihtaessa. Ei kelvannut "vanha, käyttökelpoinen, mutta yhdestä kohdasta hieman kangas rikki" -sohva kierrätyskeskukseen. Väkisin piti kauppamiehen taitoja käyttäen myydä se sille kierrätyshipille. Hmph. Meinasi siinä jo äimistyksen sorkka mennä hämmästyksen suuhun, kun moista kaupankäyntiä taikinoitiin. Sohva oli sentään kuitenkin "tuotannosta" juuri otettu, eli meidän olkkarista. Eikä me kuitenkaan asuta missään kaatopaikalla. Tsiisös! Taas on muuten sohvan vaihto menossa. Saapas nähdä, miten äijän käy. Niin ja hysteerikoille sanottakoon, että EN ole kulutusjuhlailija. Edellinen tarina kierrätyskeskuksesta on vuosien takaa. Einiitä sohvia nyt joka vuosi vaihdella, edes kahvilassa. Ja tämä ei sitten ollut mikään kiero piilomainos, jollaisiin jossain jaksossa viittasitten :-)

Kuuntelin muuten tämänkin jakson taas niin monessa osassa, että kai nämä kaikki olivat samassa jaksossa olleita juttuja...sorry, jos ei ollut. Mulla on ollut tälläinen podcastien kuuntelukokeilu samalla menossa. Olen käyttänyt eri metodeita ja menetelmiä podcastien kuunteluun ja se aiheuttaa joskus hieman huojuntaa myös kuuntelustatseihin. Menee sekaisin mitä on kuunnellut ja mitä ei. Onneksi kuitenkin teidän osalta jutut vaihtelevat, joten siitä tunnistaa jakson...mutta jos jaksoa kuuntelee osissa, onkin tilanne sitten jo hieman hankalampi..heh. Sekavaa, mutta kätevää.

Heippa sitten Narpulat. Kyllä te oottekin aikamoisia sanasiskoja.

27 elokuuta, 2007 08:43  
Anonymous Hesuz sanoi...

Ainiin ja sitten toinen juttu, josta piti mainitsemani.. Se palautepuhelin. Tästä tulee varmaan juttua myös HeKa:ssa myöhemmin, mutta tämä on teille oiva kanava. Se on puhelin, mutta ilmainen. En ole ihan tarkkaan vielä kaikkia kiemuroita tutkinut. Kyllä tässä tietty joku catch täytyy olla ja homma on täyttä dadaa, mutta jos Adam Curry tätä kerran käyttää, niin ei tää ihan schaibelia voi täysin olla. Eli menkää siskot ja tsekataaos tämä http://www.j2.com

Siinä on se ilmainen palvelutaso, joka mahdollistaa puhelinnumeron saannin, viestien jättämisen ja vaikkahan mitä. Viestit kolahtelee sitten kaiketi sähköpostiluukkuun mp3-vormaatissa. Kätevää kuin riihipaita.

27 elokuuta, 2007 09:20  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle