tiistaina, lokakuuta 10, 2006 21:38

Kikattaen ruokavalinnoista

Hervottoman alun jälkeen Naurispajassa pohditaan mitä kannattaisi syödä. Emme vaadi, vaan kannustamme!

Naurispaja podcast #47 09.10.2006 (48,40 44,5MB)

suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

Kaleva, Tampere

- Palautteista: liian monta anonyymia, iTunesin outouksia ja arkisto vol 2
- Epämiellyttävä Totuus ilmaiseksi jakoon nettiin!
- Ekologiset varat ylitetty jo tältä vuodelta; mitä tehdä
- Lihan vähentäminen = kestävämpää sapuskaa
- Ei tarvitse luopua kokonaan! -kiihtymys
- Proteiinilähteiden vertailua Pentti Perushenkilön näkökulmasta (ja pintapuolisesti)
- "Suosi ahventa, vältä turskaa" kertoo kalojen liikennevalot
- Naurispajan kokkausohjelma?
- Liljat pelastaa maaliman, ole lilja ja heiluta käsiä!

Linkkejä:
Naurispaja arkisto vol 2
Maailma elää loppuvuoden yli ekologisten varojensa via New Economics Foundation
Ruokavalinnat, ympäristö ja ilmastonmuutos via ilmasto.org
Kasvisruuan hyvät puolet
Ekovinkit: Kala via WWF

"Cooking is at once one of the simplest and most gratifying of the arts, but to cook well, one must love and respect food."
- Craig Claiborne

Jatka juttelua kommentoimalla tätä postausta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen naurispaja at gmail.com. Ja muista meitä ruokaostoksilla. :)

3 Kommentit:

Blogger SonjaK sanoi...

Lähdin siitä, et anonyymisyys ruokkii anonyymisyyttä. Ainoa vaan, että tehän ette olekaan anonyymejä -- anteeksi väärinkäsitys :) Olen siis yksi kommentoija, en multipersoona. Ja te ootte aivan valloittavia vaikka oottekin Tampereelta.

10 lokakuuta, 2006 12:05  
Blogger hirppis sanoi...

Kiitos Sonjak siitä, että paljastauduit "yksiköksi" ja hienoa, että jaksat kuunnella meitä 8)

11 lokakuuta, 2006 11:40  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Minä sensijaan en aio lakata olemasta anonyymi. Lällällieru. On yksinkertaisesti liian kiehtovaa esiintyä puhtaina ajatuksina, joita ei voi kiinnittää muuhun kuin välittömään aiheyhteyteen. :^)

04 marraskuuta, 2006 23:16  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle