Kikattaen ruokavalinnoista
Hervottoman alun jälkeen Naurispajassa pohditaan mitä kannattaisi syödä. Emme vaadi, vaan kannustamme!
Naurispaja podcast #47 09.10.2006 (48,40 44,5MB)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >
Kaleva, Tampere
- Palautteista: liian monta anonyymia, iTunesin outouksia ja arkisto vol 2
- Epämiellyttävä Totuus ilmaiseksi jakoon nettiin!
- Ekologiset varat ylitetty jo tältä vuodelta; mitä tehdä
- Lihan vähentäminen = kestävämpää sapuskaa
- Ei tarvitse luopua kokonaan! -kiihtymys
- Proteiinilähteiden vertailua Pentti Perushenkilön näkökulmasta (ja pintapuolisesti)
- "Suosi ahventa, vältä turskaa" kertoo kalojen liikennevalot
- Naurispajan kokkausohjelma?
- Liljat pelastaa maaliman, ole lilja ja heiluta käsiä!
Linkkejä:
Naurispaja arkisto vol 2
Maailma elää loppuvuoden yli ekologisten varojensa via New Economics Foundation
Ruokavalinnat, ympäristö ja ilmastonmuutos via ilmasto.org
Kasvisruuan hyvät puolet
Ekovinkit: Kala via WWF
"Cooking is at once one of the simplest and most gratifying of the arts, but to cook well, one must love and respect food."
- Craig Claiborne
Jatka juttelua kommentoimalla tätä postausta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen naurispaja at gmail.com. Ja muista meitä ruokaostoksilla. :)
Naurispaja podcast #47 09.10.2006 (48,40 44,5MB)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >
Kaleva, Tampere
- Palautteista: liian monta anonyymia, iTunesin outouksia ja arkisto vol 2
- Epämiellyttävä Totuus ilmaiseksi jakoon nettiin!
- Ekologiset varat ylitetty jo tältä vuodelta; mitä tehdä
- Lihan vähentäminen = kestävämpää sapuskaa
- Ei tarvitse luopua kokonaan! -kiihtymys
- Proteiinilähteiden vertailua Pentti Perushenkilön näkökulmasta (ja pintapuolisesti)
- "Suosi ahventa, vältä turskaa" kertoo kalojen liikennevalot
- Naurispajan kokkausohjelma?
- Liljat pelastaa maaliman, ole lilja ja heiluta käsiä!
Linkkejä:
Naurispaja arkisto vol 2
Maailma elää loppuvuoden yli ekologisten varojensa via New Economics Foundation
Ruokavalinnat, ympäristö ja ilmastonmuutos via ilmasto.org
Kasvisruuan hyvät puolet
Ekovinkit: Kala via WWF
"Cooking is at once one of the simplest and most gratifying of the arts, but to cook well, one must love and respect food."
- Craig Claiborne
Jatka juttelua kommentoimalla tätä postausta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen naurispaja at gmail.com. Ja muista meitä ruokaostoksilla. :)
3 Kommentit:
Lähdin siitä, et anonyymisyys ruokkii anonyymisyyttä. Ainoa vaan, että tehän ette olekaan anonyymejä -- anteeksi väärinkäsitys :) Olen siis yksi kommentoija, en multipersoona. Ja te ootte aivan valloittavia vaikka oottekin Tampereelta.
Kiitos Sonjak siitä, että paljastauduit "yksiköksi" ja hienoa, että jaksat kuunnella meitä 8)
Minä sensijaan en aio lakata olemasta anonyymi. Lällällieru. On yksinkertaisesti liian kiehtovaa esiintyä puhtaina ajatuksina, joita ei voi kiinnittää muuhun kuin välittömään aiheyhteyteen. :^)
Lähetä kommentti
<< Etusivulle