tiistaina, syyskuuta 26, 2006 19:17

Arkisto hetken tyhjä

Naurispajassa vaihteeksi venkoillaan rajallisten palvelintilojen ja Elisan palvelupäivitysten kanssa, joten arkisto on toistaiseksi tyhjä. Vanhimmat jaksot on tarkoitus laittaa sinne seuraavaksi, ajankohta on vielä avoin. Ilmoitamme kyllä, kun arkistossa on taas kuunneltavaa. Patience, my dears.

7 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Hmm, voisko niitä vanhoja jaksoja laittaa vaikkapa eDonkey verkkoon tai BitTorrentilla jakoon. Ehkä me kuuntelijat voidaan auttaa teitä teidän palvelintilaongelmien kanssa.

Onk tuttua hommaa?

04 lokakuuta, 2006 10:00  
Blogger virba sanoi...

Ei ole tuo maailma kyllä mulle tuttua. Tiedän suurin piirtein mistä on kyse, mutten ole koskaan itse käyttänyt.

Perinteiselle arkistosivulle on kyllä tulossa tavaraa heti, kun mä saan vaan aikaiseksi. Sori kun kestää...

04 lokakuuta, 2006 12:49  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mahtaisikohan olla muiden kuuntelijoiden keskuudessa kiinnostusta. Paljonkohan nuo Naurispajat mahtavat viedä tilaa yhteensä, jotain pari gigaa?

04 lokakuuta, 2006 23:18  
Anonymous Jussi sanoi...

Henkkoht aivan sama, mitä kautta jaksot tulevat. Eli itselle kelpaa BitTorrentin tai muun P2P-verkon kautta saatu Naurispaja. Samaa laatua se on silti.

05 lokakuuta, 2006 14:36  
Blogger virba sanoi...

Väliaikatiedote: odotan jo toista päivää vastausta Elisan helpparista. FTP-yhteys palvelintilaan ei nimittäin onnistu. Maksan siitä tilasta kuitenkin laajakaistan kk-maksun yhteydessä koko ajan, joten sitä ajattelin käyttää arkistoa varten. Ja puhelinpalveluunhan ei pääse läpi iltaisin ollenkaan. Grr, hiiltymys. Eli arkistoidut jaksot odottaa vaan sitä yhteyttä, että saan roiskastua ne nettiin...
Alkaa se Libsynin 10$ tuntumaan aika houkuttelevalta...

05 lokakuuta, 2006 15:12  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Niin samoja Naurispajojahan ne tietty p2p:idenkin kautta olis, mutta kelasin vaan, että aivan kertakaikkisen nimenomaan ja kirjaimellisesti toi peer-to-peer voisi olla iloksi ja avuksi, eli voitaisi porukalla houstata Naurispajaa Elisan sijaan.

11 lokakuuta, 2006 23:24  
Blogger virba sanoi...

Arkisto vol 2 on julkaistu, kaikkine noloine ensimmäisine jaksoineen ym. Olkaa armollisia. :)

12 lokakuuta, 2006 09:33  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle