keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010 13:08

Liikettä ja vastaliikettä

Harrastussarja, osa II

Naurispaja #141 16.2.2010 (46:35 42,6Mt)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

Palautteista kiitos kuuluu Juha Keskiselle, JuuPeeNoolle ja KatiVaan:ille. Kommenteista kirposi lisäpohdintaa mm. paikannuksesta, viiksistä ja parroista, melonnasta, määrittelystä sekä vaihtoringistä.

AIHEET

- Seikkaperäistä selostusta kuntonyrkkeilystä (Hirppis)
- Syväanalyysiä pilateksesta (Virba)
- Liikunnallisten harrastusten tukiasioista ja yhteishengestä

LINKKEJÄ

Vaihtorinki Helsinki (FB)
Vaihtorinki Tampere (FB)
Wikipedia: Pilates
Method Putkisto
Wikipedia: Kuntonyrkkeily
Suomen Nyrkkeilyliitto: Kuntonyrkkeily 

Kertokaahan arvoisat kuuntelijat, millaisia kokemuksia teillä on harrastuksista? Onko jokin laji tehnyt teihin lähtemättömän vaikutuksen? Pidättekö verenmakusuussa suorittamisesta vai esimerkiksi seuraamalla sivusta (esim.medioista) kun muut hikoilee?

" Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin. Ainakin ajatustasolla." - Hirppis

Tunnisteet: , ,

2 Kommentit:

Anonymous kuuntelin sanoi...

Virba (edellisessä jaksossa) otti kirjoitukseni aivan liian täsmällisesti. Tarkoitin sitä, että kerrotte harrastuksia, jotka olette itse kokenut mukaviksi. Mutta nyt olette kuitenkin tainnut päästä asian ytimeen. En tiedä, miten olette ajatellut asian jatkossa toteuttaa, mutta ei teidän tarvitse käydä kaikkia harrastuksia systemaattisesti läpi. Tarkoitin, että voitte puhua jostakin harrastuksesta silloin tällöin.

Ajattelin vielä lyhyesti kertoa omasta harrastuksesta. Se ei ole kaikille suunnattu, mutta jos joku on harkinnut aloittaa niin tässä olisi kokemuksia.

Eli itse aloitin muutama vuosi sitten puutöiden tekemisen. Aikaisemminkin olen jotain tehnyt, mutten kovin paljoa. Ilman verstasta harrastus rajoittuu kuivaan kauteen, mutta ehdin viime kesänäkin tehdä kauniimmat kotelot olohuoneen kaiuttimille, ottaen huomioon että käytin viime kesästä aika paljon aikaa kaikkeen muuhun.

Harrastuksen hyviä puolia on se, että sitä voi opetella ihan omatoimisesti, ja oppii kädentaitoja. Jos vain viitsii nähdä tarpeeksi vaivaa, niin saa esineitä joita kehtaa laittaa esille. Miinusta on se, että tarvitsee pihan/verstaan, jossa tehdä, ja laite- ja materiaalikustannuksia syntyy. Parasta on kuitenkin, kun näkee valmiin työn.

Että semmoista.

21 helmikuuta, 2010 17:32  
Blogger JuuPeeNoo sanoi...

jaksot 44-62 eivät latautuneet, onko linkissä vika vai onko vika minun "päässäni"

09 maaliskuuta, 2010 15:11  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle