perjantaina, marraskuuta 06, 2009 20:15

Uusi jakso jo nyt!

Ha! Ettepä arvanneetkaan, että tulemme takaisin linjoille jo näin nopeasti. Takavasemmalta kuin ninjat hiivimme!

Naurispaja #136 5.11.2009 (45:33 41,7Mt)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

AIHEET
- Italiaa ja joulunodotusta kirkasvalossa
- Palautteesta kiitos Anonyymille
- Virba analysoi miten L'oreal on muuttanut Body Shopia, mutta on iloinen suosikkien paluusta
- Kalojen liikennevalot ovat taas esillä, kun kerromme mitä kalaa voi syödä hyvällä omallatunnolla
- Tekemällä asiasta hauskan saadaan ihmiset nopeasti muuttamaan käyttäytymistään: The Fun Theory
- Viljelijätkään eivät halua GMO:ta Suomeen

LINKIT

Yllättäkäähän te vastavuoroisesti meidät palautteilla! He! :)

Tunnisteet: , , , , , , , ,

1 Kommentit:

Anonymous tjh sanoi...

En ole kuunnellut jaksoa, mutta eihän se ole kuin tekosyy olla kommentoimatta. Joten tässä palaute etukäteen.

Mielenkiintoista se mitä totesitte kirkasvaloista. Hyvin ajankohtainen asia nyt kun päivät on lyhyitä. Mitenköhän jouluvalot ja kirkasvalot voisi yhdistää?

Johtukohan nuo Virban mainitsemat kuviot L'orealiin ja Body Shoppiin liittyen yleisempään globaaliin kehitykseen, ja kuinka tällaiset sudenkuopat voisi estää? Ainakin pistää multikansallisten yritysten markkinointiosastot miettimään kahdesti. Hyvä kuitenkin että jotain myönteistä kehitystä on tapahtunut - suosikit on jees.

Kalojen liikennevaloja onkin odotettu hartaasti etenkin Suomenlahdelle, jossa kaasuputket ja konttilaivat aiheuttaa liikenneruuhkia. Eikös nuo teoriat siitä mikä on terveellistä ja mikä vaarallista, vaihdu lähes jatkuvasti. Ei siinä oikein tahdo pysyä mukana ja parasta onkin kun käyttää vain maalaisjärkeä ja ruokavalion monipuolisena. Turhaa vouhotusta, mielestäni. Kaikesta pitää tehdä jotenkin kaupallista ja helposti pureksittavaa.

Oli mielenkiintoista kuulla tästä Fun Theorystä. Se vastaa aika paljon omia empiirisiä kokemuksianikin. Etenkin nuo mainitut käyttökohteet oli kiehtovia, en ollut tullut ajatelleeksi asiaa aivan tuossa valossa.

Kerrankin on suomalaiset jyväjemmarit järjissään. Näkee kyllä missä tämän maan maalaisjärki kasvaa. Geenimuuntelu on niitä asioita joissa tuntuu dollarinkuvat tekevän päätöksiä, vaikka koko aihealueesta on ihmiskunnalla aivan liian vähän kokemusta. Onhan ne geenimuuntelun potentiaaliset hyödyt valtavia, mutta tuntuu että mahdollisten uhkakuvien katastrofaalisuus unohdetaan geenimuuntelusta eniten hyötyvissä yrityksissä tarkoituksella. Tässä asiassa maltti on valttia, mutta huolestuttavaa on se että yksikin maa jossa geenimuuntelua saa vapaasti harjoittaa, voi pilata pelin koko planeetan puolesta. Itse olen geenimuuntelun tutkimuksen puolella, mutta enemmänkin sairauksien tutkimisessa ja hoitamisessa kuin tuoton maksimoimisessa elintarviketeollisuudessa.

Loppu oli hauska. Taas huomasi että teet on valittu huolella. Mitä aikatauluihin ja jouluun tulee, olen aivan samaa mieltä kuluttamisen hysteriasta. Levollista pikkujoulukautta.

12 marraskuuta, 2009 14:26  

Lähetä kommentti

Linkattu muualta:

Luo linkki

<< Etusivulle