sunnuntaina, elokuuta 23, 2009 13:35

Kuumassa studiossa tunteet kuumentuvat ruuasta

Hikisissä tunnelmissa Hirppis tekee tehovalaistusiskun siihen, mikä mättää nykyisessä ruuan tuonnossa. Miten ratkaista ongelma fiksusti?

Naurispaja #131 22.8.2009 (41:55 38,3Mt)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

AIHEET
- Kahvilastudion parvella on lämmintä
- Palautteista kiitokset Arille, Jukalle, Simolle, Tasavirralle, Tuijalle ja Kativaanille.
- Mielenkiintoinen keskustelu Suomi on koomassa -ohjelmassa 22.8.2009
- Hirppis kertaa ja paneutuu ruokahuoltokysymykseen lihatuotannon vaatiman rehutuotannon näkökulmasta
- Onko kotimainen härkäpapu hyvä vai huono idea?
- Hirppis vaatii kalliimpaa hintaa kuormittavammille tuotteille
- Viljan biopolttoainesuunnitelmat vihlovat rintaa
- Virba ihmettelee ulkomaisten hedelmien ja kotimaisten marjojen tarjontasuhdetta
- Ruokaimperialismi on absurdia
- Marttapäivitys!
- Lopuksi teaser: harrastakaa ihmiset taidetta!

LINKIT

Pistäkäähän palautetta tulemaan, että me ei päästäis taas ruostumaan palautteiden käsittelyssä. HIlirimpsis!

p.s. nauhoituksen jälkeen TAAS huomasimme, että asioita jäi käsittelemättä, hoidamme ne ensi kerralla. Tuttu tyyli siis jatkuu. :D

Tunnisteet: , , , , , , , ,

1 Kommentit:

Anonymous Juha Mä sanoi...

Rehusoijan tuonti Suomeen, siinä on kysymys maailman elintarviketilanteesta. Kiinan soijantuotanto alittaa kohta kysynnän ja amerikkalaiset ovat muuntamassa nyt vientiin menevän maissin bensaksi. Ravinnosta on tulossa pula. Vielä kun mainitsee, että GM-soijan tuotanto Etelä-Amerikassa perustuu sademetsien tuhoamiseen on todettava, että Suomenkin oma ravinnontuotanto on tärkeätä.

Katsellessani tv-ohjelmia eri alueiden ilmasto-ongelmista olen ruvennut miettimään, onko Suomen legendaarisen vaikeissa viljelyolosuhteissa ollenkaan perää. Kun maailman maiden kasvuolosuhteet laitetaan paremmuusjärjestykseen, mihin Suomi sijoittuu?

04 syyskuuta, 2009 09:03  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle