sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010 22:14

Naurispaja 5 vuotta!

Naurispaja täytti viisi vuotta viime viikolla, ja sen kunniaksi löydymme myös Facebookista. Studioon emme valitettavasti ehtineet. Se onkin ensimmäinen kerta, kun NP:n synttärit jätettiin juhlimatta, nyyh. Mutta yritys on kova saada jakso jälleen aikaiseksi, kunhan vain opiskelija- ja vauva-arki antavat myöden. Mutta kuten sanottu, siihen saakka voitte tykätä meistä Naamakirjassa.

Liljat, pysykää vahvoina! Suukkoja! :)

Tunnisteet: ,

3 Kommentit:

Anonymous Zastin sanoi...

Onneksi olkoon.:) Itse löysin tämän podcastin n. puoli vuotta sitten ja olen nyt kuunnellut nuita vanhempia jakso. Juttunne on mukavaa kuunneltavaa, vaikka itse en kiinitä kovin paljoa huomiota asioiden ekologisuuteen. Naurispajaa kuunnellessa kuitenkin itsekkin on alkanut miettiä enemmän omia kulutustottumuksia ja asioiden vaikutusta ympäristöön. Toivottavasti saatte pian uutta jaksoa tehtyä.:)

14 syyskuuta, 2010 00:05  
Anonymous tjh sanoi...

Viisi vuotta! Vau. Voihan vitsi. Vinhaa!

Onneksi olkoon. Podneuvottelukunnan puheenjohtajan ominaisuudessa minulla on suuri ilo ja kunnia myöntää teille podritarikunnan vihreän lehvän ansiomitalit. Olette olleet uurtamassa uraa isojen asioiden äärellä ja tarjonneet sekä viihdettä että tietoa tuhansille iloiseksi tekemillenne kuuntelijoille. Ansiokasta työtä keskimäärin kolmenkymmenen jakson vuositahdilla. Jokaista ohjelmaanne on ollut mukava kuunnella, eikä niiden arvo ole vuosien aikana laskenut, sillä sille suurelle ja vankalle tukijalalle on rakennettu arvostus ja luottamus.

Kiitos ja syvä kumarrus. Otetaan tähän vielä raikuvat aplodit. *klap* *klap* *klap* *klap* *klap* *klap* *klap*
Hurraa, hurraa, hurraa!

22 syyskuuta, 2010 08:32  
Anonymous kativaan sanoi...

Terveisiä ja onnitteluja vaan sinne kiireiseen Naurispajaan. Toivottavasti pian taas kuullaan aitoa puhetta elämästä ja ekologiasta... hyvää jaksaa aina odottaa.

05 lokakuuta, 2010 22:43  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle