torstaina, syyskuuta 24, 2009 10:20

Kasvisruokaa ja seksuaalista tasa-arvoa enemmän, istumista vähemmän!

Tällä kertaa ei ehditä käsitellä kaikkia palautteita, koska jo muutamasta saadaan niin hyvät ja kiihkeät keskustelut käyntiin.

Naurispaja #134 23.9.2009 (58:38 53,6Mt)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

AIHEET
- Tytöt takaisin studiossa
- Palautteista kiitokset Yrjölle, Kinosilmälle, Hessuj:lle ja Juha Mä:lle
- Luomua vai tehotuotantoa -ohjelmaa käsitellään, ja Tammisolan sanomisia epäillään: miksi nitraatti on hyvä asia lisäaineena, muttei luomuvihanneksessa?
- MTT julkaisi selvityksen ruuan ja asumisen ympäristökuormasta, kasvisruokaa tulisi suosia
- Espanjassa seksuaalinen tasa-arvo paremmalle tasolla
- Suomen asenneilmasto muuttunut suvaitsemattomammaksi, ja se sattuu moniin
- Naureskelu tarkoittaa halveksuntaa, vaikka voissa paistaisi
- Kinosilmä vinkkasi vielä samaisen MTT:n tutkimuksen asumispuolesta
- Ari Nissisen raportissa parannetaan pientaloasumisen mainetta, ja huomautetaan vanhojen kerrostalojen energiasyöppöydestä
- Mediassa nostettu "aika jänniä" näkökulmia selvityksestä
- Energiansäästöviikko tulossa 5.-11.10., vinkkasi LauriN
- Hirppiksen teaseri liljapisteistä
- Istumatyö tappaa, asialle on tehtävä jotain!


LINKIT

Kiitos ajastasi, kerrothan palautteessa mitä tuumasit ohjelmasta. :)

Tunnisteet: , , , , , , , , , , , ,

5 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitos taas hienosta jaksosta.

Terveiset vaan teille takaisin täältä Espanjasta. Huomautan kuitenkin, että en asu täällä, vaan olemme täällä nyt vain vähän pidennetyllä etätyö/kesälomalla, jotta nämä Espanjan isovanhemmatkin saavat viettää aikaa tyttöjemme kanssa. Normaalistihan me asumme edelleen Ruotsissa, joka kyllä myös kuuluu seksuaalisen tasa-arvon suhteen edistyksellisiin maihin, mutta kansankodissahan kaikki onkin paremmin. No ei ole, mutta jatkakaa samaan malliin, taisin viimeksi unohtaa onnitella vuosipäivästä, joten onnea nyt näin jälkikäteen. Muuten KinoSilmä saavuttaa kohta 50. jakson virstanpylvään, joten juhlajaksoa on kohta tulossa.

Ette maininneet mitään tuosta ehdotuksestani podcastaajien pikkujouluun, lähettäkää vaikka mailia jos ette halua ohjelmassa puhua.

24 syyskuuta, 2009 13:11  
Anonymous kativaan sanoi...

Kiitos taas hienosta jaksosta. Korviini osui suht yhtaikaa NPR "All tech considered" -jakso, jossa loistavia käytännön esimerkkejä istumisen vähentämisestä ja energian säästämisestä tai siis lihasvoimalla tuottamisesta: Esimerkkeinä mm. aamuinen kuntopyöräily, jolla ladataan läppäri, kännykkä ja Roomba-imuri päivän tarpeisiin tai mm. kuntosalin lämmitys- ja valoenergiat käyttämällä kuntosalilaitteita voimalaitoksena.

29 syyskuuta, 2009 00:19  
Blogger Jaakko Karppinen sanoi...

Heippa neitokaiset!

Täytyy todeta heti alkuun juontaja Juhani Kontiovaaran sanoin, että lässyn lässyn lää ja läpäti lää.

Minusta on jossain määrin kummallista, että itseään suvaitsevaisina pitävät ihmiset paljastuvatkin suvaitsemattomiksi, kun puhe lipsahtaa alueelle, jota kommentoija sympatiseeraa.

Itselläni on ystävä- ja tuttavapiirissä umpiheteroiden lisäksi myös homoja, joista jopa pari hinttiä. Ei se homous (kuten ei myöskään savolaisuus tai blondius) ole mikään tabu, josta ei saisi laskea leikkiä.

Myönnettävä kuitenkin on, että tosikkomaisuutenne on aika söpöä!

Hauskaa syksyn jatkoa toivotellen,
Jiii

29 syyskuuta, 2009 10:24  
Anonymous tasavirta sanoi...

kinosilmä: Viime vuotisen perinteen mukaisesti, loin sumpi-sivun ja lähetin linkin tiedossani olevien podcastaajien osoitteisiin (14 osoitetta). Tätä saa ja pitää jälleen jakaa eteenpäin podcastaajille. En ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtuman järjestäjäksi tai edes osallistumaan, mutta ainahan päivämäriä voi katsella, keskustella ja katsoa vaikkapa jos tilat, ajankohta ja osallistujat tänä vuonna löytyisi.

naukkarit: kiitos ohjelmasta, sori offtopic

01 lokakuuta, 2009 12:13  
Anonymous Mikko sanoi...

Moikka ja myöhästyneet onnittelut merkkipäivän johdosta!

Kerroitte siitä että lehtijutut ovat nykyisin usein kirjoitetut sillä tavalla että toimittajan omat mielipiteet paistavat jutusta selkeästi läpi. Luen itse päivittäin hesaria ja olen itse huomannut saman. Muutos taisin tulla muutamia vuosia sitten, jolloin joidenkin juttujen yhteyteen alkoi ilmestyä jutun kirjoittaneen toimittajan kuva. Liekö tämä pyrkimys tehdä uutisjutuista hieman "kevyempiä", eikä niin "virallisia ja kuivia". Mutta itse kyllä lukisin sen uutisen itse, en toimittajan mielipidettä siitä.

03 lokakuuta, 2009 19:07  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle