perjantaina, lokakuuta 28, 2005 20:10

Jani heitti hyvän huomion kommentissaan (uskomatonta, että joku oikeasti jaksaa kuunnella meidän läpinää :) ), tottahan lähteet täytyy kertoa. Hirppiksellä on varmaankin valmis linkkilista olemassa, mutta koska Hirppis taas matkailee, täytyy listaa ehkä odottaa ensi viikkoon. Itse taas luotan enemmän kuulopuheisiin :) ja perinteisiin medioihin.

Naurispajan 7. lähetyksessä siis viitattiin Helsingin Sanomiin (23.10.05, 26.10.05) ja Juha Heleniuksen esitelmään luomusta (täällä).

Täältä http://www.luomu.fi/linkit/ löytyy myös mielenkiintoista luettavaa.
Tästä flash-esityksestä näkee, minkälaisille kemikaaleille joka päivä voi altistua. Ei muuta kun tihrustamaan niitä shampoopullojen tuoteselosteita tai suoraan ostoksille vaikkapa Ruohonjuureen.

Muistakaa, että ihminen on lilja. :)

3 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitos erittäin mielenkiintoisista podcasteista. Naurispaja on suosikkini kaikista tähän mennessä kuuntelemistani reilusta paristakymmenestä podcastista. Odotan jo seuraavaa mahdollisuutta rentoutua ja sivistyä Naurispajaa kuunnellen.

Teillä on hyvät mahdollisuudet laittaa ihmiset ajattelemaan. Tai no ainakin pieni osa ihmisistä :-) Pienestä voi kuitenkin tulla jotain suurempaa - osa ihmisistä kuitenkin levittää sanaa edelleen.

Pidän itseäni tavallista valistuneempana tallaajana. Siitä huolimatta Naurispaja-podcastit ovat saaneet ajattelemaan tarkemmin ja vaikuttaneet ostokäyttäytymiseeni.

Jatkakaa samaan malliin, mutta älkää kuitenkaan ottako turhia paineita. Joka jaksossa ei ole pakko parantaa maailmaa, myös mediakritiikkiä ja muuta purnausta on virkistävää kuunnella.

Terveisin
Japi, perheen isä Siilinjärveltä, Kemiran tehtaan kupeesta

30 lokakuuta, 2005 12:41  
Blogger virba sanoi...

Kiitos itsellesi mukavasta palautteesta. :) Seuraava lähetys on tarkoitus nauhoittaa huomenna keskiviikkona, kunhan Hirppis on kotiutunut reissustaan. Hyvällä tuurilla saamme sen jakeluun ennen vuorokauden vaihdetta. Katsotaan kuinka käy!

01 marraskuuta, 2005 11:03  
Anonymous Jarno sanoi...

Miksi näitä vanhoja podpläjäyksiä ei voi enää kuunnella vai olenko nyt jotenkin podvammanen enkä vain keksi, mistä ne löytyy?

20 toukokuuta, 2009 23:22  

Lähetä kommentti

<< Etusivulle