sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010 19:00

#139 INT. Tampereen keittiöstudio. Ilta.

Väliloman jälkeinen jakso nauhoitettiin jo 26.1.2010, mutta julkaistaan hieman myöhässä sattumuksista johtuen. Pahoittelemme äänenlaadullisia ongelmia joita esiintyy ajoittain, tietokoneen tuulettimen tuhina ja seinäkello eivät kuulu niihin :)

Mirkkujen dialogi tahmeilee aluksi ja lopuksi, mutta välille syntyy keskustelua mm. gps-paikannuksen toimimattomuudesta sekä taksiajelun eksotiikasta.

Naurispaja #139 26.1.2010 (42:55 39,3Mt)
suora linkki ohjelmaan >
rss-feed >

AIHEET
tjh:n luvalla loma päätettiin. Muita palautteita ei sitten tullutkaan..

Hirppis kokeili Ovi Mapseja, mutta huonolla menestyksellä. Virballa on sitä vastoin hyviä kokemuksia Google Mapseista mm. jännittävällä taksimatkalla Afrikatyyliin.

Hirppis pettyi VR:n palveluun, johon nähtävästi ei enää kuulu siivoaminen. Mutta junat eivät myöhästele niin usein kuin yleisesti luullaan, eikä matkustaminenkaan lopulta ole niin kallista.

Naurispaja on käymässä tarpeettomaksi? Uusi Musta on innokas ja paremmin resurssoitu uutuus.

H&M julkistamassa ekomalliston keväällä: The Garden Collection.

Kodinkoneita saa kotiin kokeiltavaksi vain viiksillä? Äänekkäät laitteet harmittavat jälkikäteen. Oispas viikset...

Naurispaja pohtii identiteettiään ja tarkastaa strategiaansa tulevan kevään aikana.

Tunnisteet: , , , , ,

tiistaina, tammikuuta 05, 2010 15:07

Väliloma uuden vuoden kunniaksi

Naurispaja jatkaa joululomaansa vielä muutamalla viikolla, sillä muu elämä vaatii nyt kaiken vapaa-ajan. Älkää huoliko, terveitä ovat molemmat Liljat, kuulumiset kerrotaan kyllä ajallaan. :)

Tauon aikana voitte kuunnella ja kommentoida edellisiä jaksoja, ja lukea vaikkapa Sampsan hyvän blogikirjoituksen Kööpenhaminna kokouksesta ja ilmastonmuutosahdistuksesta.

Tehdään tästä vuodesta parempi kuin edellisestä. Eletään kevyesti, mutta nauretaan, lauletaan ja hörhöillään paljon ja usein, eikös vaan? Voikaa hyvin! Ja kommentoikaa! :)

Tunnisteet: